Offerte

          Bel ons

  0548 624125  


Hoofdmenu

Home

Stucadoorsbedrijf Eektimmerman is een bedrijf waarbij het afleveren van goed werk voorop staat in combinatie met eerlijkheid tegenover de klant. Het jonge en flexibele bedrijf is gevestigd in Nijverdal en is het stucadoorsbedrijf voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit.

Wie
Roy Eektimmerman is de eigenaar van Eektimmerman Stucadoorsbedrijf. Als eenmanszaak is zijn bedrijf ideaal inzetbaar voor al het stucwerk bij particulieren door de flexibiliteit en goede prijskwaliteit verhouding. Maar ook voor grote projecten draait Eektimmerman Stucadoorsbedrijf zijn hand niet om, ondermeer door de goede samenwerking met collega stucadoorsbedrijven uit de regio.

Wat
Eektimmerman Stucadoorsbedrijf voert een grote variatie van stucwerkzaamheden uit. Van werk als het gladmaken van uw muren ter voorbereiding voor de komst van de nieuwe keuken of schilderwerk, tot het delicate fijne afrondingswerk van het aanbrengen van sierpleister op plafonds en muren, waarmee een uniek en blijvend eindresultaat wordt gecreëerd; waar u nog jaren en jaren plezier van heeft. Ook het aanbrengen van sierlijke ornamenten of lijsten behoort tot de mogelijkheden. 

Waar
Eektimmerman Stucadoorsbedrijf is gevestigd in Nijverdal. Projecten worden in heel de provincie gedaan, maar ook voor interessante opdrachten daarbuiten staat het bedrijf zijn mannetje. Adresgegevens van Eektimmerman Stucadoorsbedrijf:

De Joncheerelaan 92
7441 HK Nijverdal
0548 624125
06 517 89 426
info@stuc-bedijf.nl

Auto_eektimmerman.jpgLijstwerk.jpgemail to someone printer friendly
Home | Cms | Contact