Muren en plafonds stucen? De keuze is vaak niet gemakkelijk. Er zijn legio mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Zo kunt u uw wanden glad laten maken om te sauzen of behangen. Of uw plafonds voorzien van een sfeervolle sierpleister. Maar ook één wand bijzonder afwerken met metallic of een betonlook is mogelijk.

SOORTEN STUCWERK

  • Leem look
  • Betonlook
  • Metallic look
  • Spachtel
  • Schuurpleister
  • Schuurwerk
  • Glanspleister
  • Ornamenten en lijsten

Grundfarbe rood

Jade groen

Sahara beige

Sahare beige donker

Schilf geel

Sienne bruin

Umbra natuur

Wit

Leem look

Leemstuc wordt al eeuwenlang gebruikt om huizen mee af te werken. Het bestaat uit klei, silt en zand. Strohaksel wordt vaak toegevoegd aan het materiaal om de kans op krimpscheuren te verkleinen. Leemstuc is zeer goed bestand tegen vocht en warmte en geeft een modieuze en duurzame uitstraling aan uw woning.

Wilt u uw huis waterdicht en warmte-isolerend maken op een manier die zowel duurzaam is als er natuurlijk uitziet? Kies van voor leem.

Biscuit White

Camel Brown

Cloudy White

Cocoa Brown

Creamy Beige

Elephant Grey

Mountain Grey

Mushroom Brown

Pastel Grey

Beton look

Betonlook is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Het materiaal is ijzersterk, waterdicht, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Bent u op zoek naar een afwerking die uw woning een natuurlijke, industriële en strakke uitstraling geeft? Dan is de betonlook dé perfect afwerking voor u.

Metallic 2005

Metallic 2400

Metallic 2405

Metallic 3305

Metallic 3505

Metallic 3805

Metallic 4105

Metallic 4305

Metallic 4505

Metallic 4705

Metallic 4805

Metallic 4905

Metallic look

Metallic  is een nieuwe wandstyling die binnen elk interieur past. Het is een kunstharsgebonden product en daardoor kras- en stootvast. Door de toepassing, waarbij glinstering te zien is in licht, is metallic minder geschikt om een hele ruimte van te voorzien. Maar het is de perfect oplossing om één muur tot leven te brengen. Het komt in verschillende eigentijdse kleuren. Wij laten u deze graag zien.

Bent u op zoek naar een aandachttrekker in de woonkamer, hal of slaapkamer? Wilt u een beetje schittering toevoegen aan uw interieur? Dan brengen wij graag metallic sierpleister bij u aan.

Basiskleur wit

Spachtel

De meest gekozen soort afwerking. Spachtel is een met kunsthars gebonden wandafwerking met iets een korrelstructuur. U kunt zelf bepalen hoe fijn of grof de korrel moet zijn. Spachtelputz is stom- en boenvast, aan te brengen in de door u gewenste kleur, is kleurvast en geschikt voor binnen- én buitenmuren. 

Wit

Licht grijs

Beige

Schuurpleister

Schuurpleister heeft een zeer fijne structuur en is stootvast. 

Slagen basiskleur wit

Schuurwerk

Wilt u wanden en plafonds die mooi wit en strak zijn? Kies dan voor schuurwerk.

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking van 3-5mm dik. De ‘slagen’ in de eindafwerking geven het zijn kenmerkende uiterlijk. Het voordeel van schuurwerk is dat het wit opdroogt. U hoeft het werk daarna dus niet meer te sauzen. Schuurwerk is tevens uitermate geschikt voor uw badkamer of kelder door zijn vochtregulerende eigenschappen.

Glanspleister

Glanspleister is een hoogwaardige decoratieve afwerking op basis van kalk in combinatie met speciaal geselecteerde hulpstoffen voor binnen. Er kan een zeer gladde en moderne afwerking bereikt worden. Het heeft de eigenschap van tegelwerk en kan dus ook toegepast worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. 

Ornamenten en lijsten

Bent u op zoek naar een unieke en strakke afwerking van uw plafonds? Kies dan voor ornamenten of lijsten. Door de veelvoud aan mogelijkheden passen deze is zowel traditionele woningen als binnen een modern interieur. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren u graag.

Eektimmerman is gespecialiseerd in diverse vormen van stucwerk. Wij werken uitsluitend met de beste materialen. Wij kopen deze in tegen de laagst mogelijke prijzen. De prijs van uw project is uiteindelijk afhankelijk van uw exacte wensen en de ondergrond van het stucwerk.

Heeft u andere wensen, of bent u op zoek naar meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste optie voor uw woning.

 

Wij gaan voor kwaliteit, zonder gesmeer. 

Wat wilt u nog meer? 

Vrijblijvende offerte

Vul hier uw naam en e-mail adres in en een korte omschrijving van uw aanvraag. Wij nemen spoedig contact met u op.