Als wij eenmaal geweest zijn, ziet iedereen het weer zitten. Wij veranderen veel in uw woning of bedrijf.

Eektimmerman is een klein, flexibel bedrijf. Het bedrijf specialiseert zich in flexibiliteit en variatie. Elke vorm van stucwerk kan aangebracht worden. Van traditioneel stucwerk tot een modern betonlook.

Eektimmerman werkt ook veel voor woningstichtingen en heeft daarom een flexibele planning. Er is vaak ruimte om een nieuw project snel op te starten. Geen lange wachttijden dus.

 

Roy eektimmerman

De belangrijkste drijfveer voor Roy is de afwisseling die zijn bedrijf hem biedt. De mooiste projecten zijn de projecten waarin hij zijn vele kwaliteiten kan tentoonstellen. Van schuurwerk tot het aanbrengen van ornamenten en lijsten. Hoe meer afwisseling, hoe beter.

Na zijn metseldiploma behaald te hebben aan de LTS werkte Roy ruim twee decennia bij verschillende bedrijven. Eerst samen met zijn vader (tevens stucadoor), daarna alleen. De regelmaat van voornamelijk lange muren stucen en de onzekerheid van seizoensgebonden werk deden Roy besluiten het roer om te gooien. In 2005 richtte hij bedrijf Eektimmerman op.

Jeroen Damveld

Sinds een aantal jaar is het eenmansbedrijf uitgebreid met de komst van Jeroen Damveld. Net als zijn vader en broers heeft Jeroen een passie voor stucen. Met de komst van Jeroen kan Eektimmermans nu ook grotere projecten aanpakken.

Ruben Offenga

Deze energieke harde werker is de nieuwste aanwinst van Eektimmerman. Net als zijn excellente prestaties in zijn succesvolle wakeboard carrière, maakt hij van elke muur een topsport om het er zo strak en netjes mogelijk uit te laten zien. 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Vanwege aanhoudende drukte en de grote hoeveelheid mooi werk wat ons te wachten staat na de bouwvak, zoeken wij met spoed nieuwe collega’s.

Solliciteren? Stuur een e-mail of bel rechtstreeks met Roy Eektimmerman: 06 51 78 94 26.

Onze Werkwijze

Maak een vrijblijvende afspraak

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag bij u thuis om met u mee te denken over de basis van uw woning of bedrijf. Tijdens het gesprek noteren wij al uw wensen en voorwaarden. Ook geven wij eerlijk en vakkundig advies over de vele mogelijkheden.

U ontvangt een plan van aanpak en offerte

Na een eerste gesprek ontvangt u een overzichtelijke en heldere offerte thuis. Wij streven ernaar u binnen een week de offerte toe te sturen. Hierin staan alle essentiële details volledig uitgewerkt. Vervolgens maken we een afspraak met elkaar.

Wij gaan vlot voor u aan de slag

Wij werken uw project af volgens afspraak, binnen de afgesproken tijd. We werken doelmatig en secuur, zonder gesmeer. Bent u achteraf niet tevreden? Of ervaart u problemen in het stucwerk? Dan komen wij uiteraard graag nog eens langs om de situatie te bekijken.

Vrijblijvende offerte

Vul hier uw naam en e-mail adres in en een korte omschrijving van uw aanvraag. Wij nemen spoedig contact met u op.